Vaalit sitten menivät. Jäljelle jäi oikeastaan tunne, että kansa saa kaikenaikaa mitä ansaitsee. Ei ne sentään vielä "persuja" "ansaitse", mutta aika lähellä aletaan olla.
 Eniten otti mielen päälle, kun joka ainoasta mediatuutista tuli puolueiden nokkahenkilöiden näkemykset ja ennustukset  ennakkoäänien laskennasta lähtien. Paikallisesti oltiin ihan ulkona. Jotain Päivi Räsästä haastatelttiin kärsivällisyyden rajoille asti. Itse sain vasta puolen yön jälkeen kuulla, pääsikö suosikkini valtuustoon. Tuloksen soitti suosikkini itse, täällä Turussa. Olisko jo aika luopua jostakin "Jormasta" Turun radiossa. Miesän jo änkyttää ja on muutenkin puoluetoimistojen fani..
 
 Pakko muistuttaa myös Suomen johtavasta "Persusta" ,Ville Pernaasta, Yliopiston tutkijasta, jolla on varmasti mennyt  huomattava aika oppia edes lausumaan sana: "Perussuomalaiset". Kyllä hän sitä jatkossa on hokenutkin, alla ja päällä vaalien,. Hän on todellinen "jytkyn" isä ja hänelle vielä maksetaan siitä. Minulle ei ole milloinkaan selvinnyt, mihin hän on"jytky" ennusteensa perustanut ? Mutta koko ajan mies on hommannut äänestäjiä "Jytkyyn".
 Toki Persut  saavat veronmaksajilta yli 7 miljoonaa vuodessa, ja no, Kokoomus aika lailla enemmän. Ja lehdistön sopulit kulkevat vaan puoluetoimistojen shamppanjajuhlissa, joissa kaikki halaavat toisiaan ja unohtavat äänestäjänsä.. Totta kai vaalivoitto on aina näiden suojatyöläisten voitto.
 Kävin Turun ja Uudenkaupungin "persulistaa" läpi ja totesin niin kuin monet muutkin.; Jos pitäisi kummankin listan nokkamiehistä jotain päätellä, kansalla ei ole uutta vaikutuskanavaa, Persut ovat jo syntyessään pelkkä puoletoimisto, johon virtaa ovista ja ikkunoista veronmaksajien rahaa. Paikallinen järjestö U:kissa saa varmaan nyt paikallislehden suuren suosion, tekivätä mitä tahansa, -tai-olivat tekemättä kuten kuluvalla vaalikaudella.

On Uudessakaupungissa toinenkin lehti, mutta se ei kuulu TS- yhtymään. Se siitä sitten.

P.S
on päivän selvää, että puoluetoimistoissa halataan ja juodaan samppanjaa. Jokainen paikka ainakin edukunnassa siirtää veronmaksajien rahaa puolueelle!
Paikallisesti on arveluttavinta, että käräjäoikeuden lautamiehet saavat mandaattinsa puolueilta, eli valtuustosta. Miten oikeuslaitos voi enää olla puolueeton? Jopa lautamiesten kokouspalkkioista menee kymmenykset puolueelle.