En pääse eroon tuosta Kimmo Kiljusesta, hän tuli jo uniinkin ja selitti kuinka normaalia hänen ulkomaanmatkailunsa on ollut aina, ja näin on aina menetelty. Saiko hän uusia oppeja sotilasjuntalta Myanmarissa esimerkiksi siitä, kuinka media vaijennetaan? Ja Bhutanissa hän varmaan esitti sosiaalidemokraattisia oppeja monarkille. Matkakumppani tutustui ilmeisesti paikallisiin haaremeihin. Bangkokissa oli IPUN kokous, joka on tuo kallis parlamenttien liitto, joka kokoontuu aina siellä päin maailmaa, missä on mukavimmat ilmat. Se oli se virallinen puoli, joka kuuluu laman kourissa ja ohi sosiaalisten verkkojen pudonneitten suomalaisten kuluihin.

Ei paljon lämmitä, jos hän on saanut alennusta muusta reissaamisestaan. Hän on tapaillut noita suurlähettiläitä, joiden asemapaikkakin on järkevintä lopettaa.

 Aika todellisuudesta irrallaan olevaa jankutusta KIljuselta. Toivottavasti hän paneutuu vielä työhönsä täällä kotimaassa. Liian kallis ja viriili mies huippueläkkeelle tässä vaiheessa. Ja on kai hän tuon humoristisimman tieteenalan tohtorikin. Meidän Lokalan Ike on vaan maisteri 

P.S Kalle Isokallio sanoi hyvin aamuviisaissa. Nyt on kansallinen katastrofi, kun koneet ei lennä, Kiljunen tekee huonoja päätöksiä eduskunnassa. Pitäis vaan saada nyt kahden hengen hytti jostain ja saattaa hänet kohti auringonlaskua.