Keväällä 2011 toimitettavat eduskuntavaalit ovat aiheuttaneet liikehdintää niin ammattiyhdistysliikkeessä kuin eduskunnassakin. Puhemiehen vaalissa ei voinut olla kysymys kurittoman eduskunnan rahantuhlailusta, vaikka Niinistö aiheesta on "veijareille" kurinpalautusta pitänytkin. Protesti oli myös kohdistettu presidenttigalluppien ykköselle. Tosin se taisi mennä edustajien omaan nilkkaan, ja ainakin hallitusyhteistyö kärsi. Olihan yli sadan äänen porukassa niitä "kirkkoveneen" piirtelijöitä Kepusta, pakko oli olla.

Demarien Jutta Urpilainen otti rinnalleen /vaalituekseen SAK:n entisen ammattiyhdistysmiehen Eero Heinäluoman. Heinäluoma ryhtyy eduskunnan puhuvaksi pääksi hetkellä, jolloin AKT Rädyn johdolla on pysäyttämässä kansakaunnan viimeisetkin viennin rippeet. Ahtaajien matalaotsainen ammattikunta uhkailee suomalaisten, todellisten osaaajien vientiponnisteluja tilanteessa, jossa maa tarvitsisi yksituumaisuutta.

Tuntuu siltä, että joitakin Suomen ammattijärjestöjä johtaa mafia. Niin vastuuttomia vaatimuksia heitellään ilmaan. Teknologiateollisuuden puolelta pidettiin jo  mahdollisena viedä tuotantoa naapurimaihin. Eipä olisi ihme. Jos maa joutuu elämään öykkäriporukan varassa, jonka ammattitaidon oppii muutamassa päivässä, ei kyse ole sivistysmaasta. Laajamittainen lakko ei ole vielä alkanut, mutta verinen hevosenpää on jo toimitettu vastapuolen peiton alle.

Käykö ahtaajille ja suhareille samoin kuin sellunkeittäjille ?  Entä kuinka meidän muiden käy  ? Ehkä Varamiespalvelu Oy vie pian halpatyövoimaa Suomesta Baltian maihin.