Saan aina jälkijättöisesti Uudenkaupungin Sanomat käsiini, jota tietysti ulkoukilaisena luen "mielenkiinnolla". Nykyisin sen takia, että se ei enää edusta sitä kriittistä lehtimieslinjaa, jota odotan. Mutta takahikiä mikä takahikiä, uutisia ulostetaan, mutta sosiaalidemokraattisesta näkökulmasta - vieläkin.

Valtuuston puheenjohtaja päästettiin nyt laukomaan mielipiteitään lauantaina.

Hänen vallassaan on se (U:gin Sanomien mukaan), onko valtuustossa käytettävät puheenvuorot asiaan liittyviä vai ei. Voi jumalauta !

Voiko se olla sosiaalidemokraatin päätettävissä - tai yksinkertaisesti yhden miehen päätettävissä - liittyykö jonkin puheenvuoron osa-alue varsinaiseen asiaan. Kun olen tämmöinen vapaa toimija, epäilen sosiaalidemokraattien (kenen tahansa) kykyä arvioida, mikä nykyaikana liittyy asiaan tai ei ! Hän vetoaa kyseisessä lehdessä johonkin pykälään, jota hän noudattaa silmät ummessa. Eli tekee jo siinä virheen (huom. hallinnon oikeuden päätökset).

Ilmiselvää on, Uudenkaupungin kaupunginvaltuusto rikkoo sananvapautta ! Se jos mikä on todella huolestuttavaa! mielenkiintoista, että sen tekee TAAS sosiaalidemokraatti. Myös U:gin sanomien toimittaja RIKKOO YKSIPUOLISELLA HAASTATTELULLAAN kaikkia lehtimiesetiikan sääntöjä. Hän jätti ilmaan kysymyksen, että onko Perussuomalaiset jotenkin häirikköjä ? ( Minunhan ei pitäisi puolustaa Persuja, koska heidän puheenjohtajansa murskasi kaverini uran politiikassa, raukkamaisesti eräiden vaalien edellä pettämällä). Siitä huolimatta puolustan ainakin kahta Ukilaista "Persuvaltuutettua". Toisesta kahdesta en ole kuullut mitään. Ei kuulemma kukaan muukaan, edes Uudessakaupungissa. Onko heidät kaapattu avaruusalukseen?

Oli miten nyt olikaan, lähdemme porukalla seuraamaan U:gin kaupunginvaltuuston toimintaa lähiaikoina. Ei kai kokonaista kaupunkia voi johtaa kuin apinoiden planeettaa, vaikka iso neuvosto muistuttaakin elokuvan henkilöitä.