On hienoa toimia vielä kiireapulaisena kustantamossa, josta tuli ulos ihan oikea vaalikirja. Tarkempi analyysi kuitenkin osoitti, että kyse olikin antivaalikirjasta (On Suurten Muinaisten aika), jonka turkulainen tietokirjailija JURI NUMMELIN ansiokkaasti toimitti. Kirjassa on huikeita novelleja Paavo Väyrysestä, ja kirjoittajat ovat eri tavoin tunnettuja kirjailijoita ja toimittajia. Totta kai toimittajista mukana on Harri Kumpulainen (skifikirjailija Harri-Erkkinä) ja myös tunnettu toimittaja Juha Roiha ja monet muut.

Ja mitä itse Paavo onkaan kirjoittanut.  Alussa oli KÖYHÄN ASIALLA, sitten tuli ON MUUTOKSEN AIKA ja sen jälkeen KANSALLISIA KYSYMYKSIÄ, ON TOTUUDEN AIKA JA ITSENÄISEN SUOMEN PUOLESTA.... ja nyt tulee ON SUURTEN MUINAISTEN AIKA. Kosmoksen paras (anti-) vaalikirja, jossa paljastetaan Paavo Väyrysen yhteydet Shup- Niggurathiin  ja muihin vekkuleihin.

Tämän kirjan luettuasi mietit suhdettasi äänestämiseen eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin. Kirjan julkaisutilaisuus järjestetään maanantaina 9.1 Töölönlahden rannalla, Urho Kekkosen patsaalla, jonne uskaltautuu myös Paavo. Ja mää.