Kansaa vedetään tiedotusvälineiden kautta koko ajan linssiin. Ketä vedetään ketä ei, mutta alkaa jo kylmätä saako Suomessa edes enää ensi keväänä asettaa eduskuntavaaliehdokkaita. Tarkoitan vanhojen puolueiden ulkopuolelta.

 Huhu kertoo, että Tuija Brax (oikeusministeriö) aikoo jättää pöytälaatikkoonsa uusien puolueiden kantakortit!  Ehkä ne hyväksytään vasta vaalien jälkeen? Sen jälkeen tuleekin jo äänikynnys, mikä merkitsee Suomen siirtymistä lopullisesti Keskustapuolueen huomaan.

Keskustapuolue on hädin tuskin saanut siirretyksi sivuun "huoransa ja varkaansa" sekä muut rikollisensa, kun jo pääviljelijä Laaninen antaa lausuntoja uudesta hallituspohjasta. Aika omituista halveksuntaa sellaistenkin ihmisten puolesta, joita ennen kutsuttiin äänestäjiksi. Mitäpä äänestäjät merkitsee tässä pekkaristen valtakunnassa, jossa perussuomalaisetkin vannovat tukiaisten ja maanviljelijöiden nimiin. Metsät tuhotaan pohjakasvillisuutta myöden ja turvetta poltetaan ilmakehään rikollisella tavalla.

Tuskin menee kaikki EU- tuomioistuimessa läpi. Suorastaan toivon, että turve luokitellaan fossiiliseksi polttoaineeksi. Ihan vaan vastenmiellisyyttäni Kepua ja sen edustamaa mafiajärjestöä kohtaan.