Kirjoittelin lehtikolumnissani pari viikkoa sitten:

" Jos henkilö on tuomittu ja tuomio kärsitty, se ei estä olemista liikesuhteessa hänen kanssaan, sanoi Kuntien Eläkevakuutuksen (Keva) varatoimitusjohtaja Timo Viherkenttä yleisenä periaatteenaan."

Hän tarkoitti toimimista Arto Merisalon kanssa. Ei siinä mitään, Merisalon tuomiot on ollut vuosikausia löydettävissä netistä googlettamalla. Ennakkoluuloton virkamies ei anna tuollaisten häiritä päiväuniaan... mutta, mutta tavallisen tallaajan korvia kuumotti tänä aamuna, kun Ykkösaamuradiossa sanottiin, että tuon samaisen Kuntien Eläkevakuutusyhtiön rahoja on roppakaupalla sijoitettu myös Kreikkaan !  Nyt pitää jo sanoa, että siinäpä rohkea virkamies, joka tuntee Välimeren maiden veronkantokyvyn. Kreikan tärkeimmät vientituotteet löytyvät tavernoista, kuppiloista ja turistiputiikeista, joissa ei paljon verotuloja synnytetä.

Sinne on pian matkalla Suomesta 1,5 miljardia, jotka sinne myös jäävät. Miten pimeät Kreikan markkinat mitään takaisin maksavat?  Valtio virkamiehineen on elellyt tähänkin asti velkarahalla.

Ei muuta kuin irti valuuttaunionista ja Drakma takaisin, ja kellumaan kuin markka aikanaan.