Ulkomaalaiskysymyksiä seuraavat muistanevat vielä tuon liikuttavan egyptiläismummon tarinan. Mummoparka karkoitettiin yksin maasta, vaikka hänen lapsensa ja perheensä olivat jo Suomeen hyvin kotiutuneet.

Onko ulkomaalaispolitiikassa enää mitään järkeä, kun joku rikollinen Ibrahim saa roikkua maassa ja tappaa vielä ison joukon kunnollisia, kantaväestöön kuuluvia ihmisiä ? Mielestäni ei ole, eikä pidä ihmetellä, että ulkomaalaisvastaisuus kasvaa koko ajan. JOPA HUMANISTIT ovat nyt ymmällään. Vihreät yltiöhumanistit ja Rkp: läinen parempi väki pitävät ampujaa todennäköisesti suomalaisena ja rinnastavat hänet muihin hiljattain sattuneisiin joukkosurmaajiin. Ainakin Turun sanomien toimittaja teki pienoiskolumnissaan niin Sellon uutisoinnin yhteydessä.

Eduskunnassa roikkuu 200 tyhjäntoimittajaa ja saman verran avustajia, jotka voisivat edes korjata ulkomaalaislakia - edes siihen suuntaan, ettei kaikkia mahdollisia hallinto-oikeuksia tarvittaisi jonkun roiston kyyditsemiseksi rajalle. Onko tämä liikaa vaadittu ? Nostatte kuitenkin taas puoluetukianne, kun kärähditte vaalitukihommistanne-, varmasti palkkaannekin pian taas tarkistetaan-, avustajienne tietokoneet tietysti uusitaan-, vaatekorvauksiakin varmasti saatte-, ilmaisista taksimatkoista, päivärahoista yms. puhumattakaan - ja muutenkin tienaatte liikaa ottaen "työnne" huomioon. Pahinta on, että isänmaa ottaa jättimäisiä velkoja ulkomailta saadakseen ylläpidettyä kyseenalaista, ylimitoitettua rälssiänne.

En yhtään ihmettele, että Turussa kerätään menestyksekkäästi adressia erään kulttuurin kokoontumispaikkaa vastaan. Sen on Astrid Thors saanut aikaan.