TV- lupamaksuja odotellessa /maksellessa tulee välillä telkkariakin katseltua. Yle on meidän ylläpitämämme  ulottuvuus, josta saamme kaikenlaista paskaa niskaamme, kuten vanhoja suomalaisia tv- näytelmiä, joista nuorisomme saa ennestäänkin sekavaan mieleensä varsinaista itsetunnon tuhoavaa luterilaista soopaa.

Nyt (siis myös vasemmisto näköjään) kuvittelee, että kun maksetaan Ylen johtajalle NOKIA- palkkoja, alkaa homma toimia. Voi tätä käsien pesua ja populismin määrää: minun puolestani saisi koko Ylen lopettaa! Pannaan Tv- toiminta kokonaan markkinavoimien hallintaan. Ehkä jätetään joku "Kimmo Sasi"- toimikunta, että tulee hieman kuluja kansalaisillekin. Muuten saisi kaikki mennä vapaaseen kilpailuun.

Turha jonkun pellen (dosentin) on selittää, että "löytyy" väestöä, joka tarvitsee myös puolueetonta ohjelmaa. Mitä puolueetonta? Ja mitä väestöä? Annetaan kanavien kilpailla keskenään,  lähettäköön oikeanlaista ohjelmaa, pitäkäämme vaan viranomaisuus, jolla estetään lapsiporno. Kirkkoa ja Jumalaa saakin pilkata !

Ylellä on paljon älykästä väkeä töissä. Vapauttakaamme nämä kielitaitoiset tyhjäntoimittajat vapaille markkinoille (kortistoon) !!!!