Nyt kumarretaan vapautetun pääoman nimeen. Ennen tätä suurta teknologiamurrosta orjat rahdattiin laivoilla rikkaisiin maihin, nyt tietokonepohjainen suurtuotanto voidaan viedä maihin, joissa ei ole Ay- liikettä ekä näin ollen paljon muitakaan normeja. Suomalainen kapitalisti  voi pitää bonuksensa ja optionsa, kun tuottavuus näin mukavasti saadaan nousemaan.

Ihmisillä Suomessa on pelko perseessä jäjelle jäävien "paskaduunien" kanssa. Pelkoa ei ainakaan vähennä lähinnä Etelärannan markkinoima työvoimapula ja vaatimukset vierastyövoiman lisäämisestä. Näihin 8 euron uusiin "kakkaduuneihin" ei ainakaan pääkaupunkiseudulla tahdo löytyä enää suomalaisia käsipareja, sillä kun ei elä täällä. Tämä taso sopii kuitenkin useimmille maahanmuuttajille jotka tulevat vielä kurjemmista oloista. Mustikanpoimintakin menee jo ulkomaisella halpatyövoimalla.

Näin me joudumme kilpailemaan palkanalennuksista ihonväristä riippumatta. Lopulta se kaiken todennäköisyyden mukaan merkitsee kiinalaista palkkatasoa. Kehityksestä on jo mielenkiintoisia esimerkkejä Finnairilla, jossa sen henkilökunta kisailee halpatyövoiman kanssa. Ja kyse on sentään valtionyrityksestä.

Tuottavuushyödyt menevät osinkotuloina pääosin ulkomaisille sijoittajille ja suomalaisten osuudet investointeihin ulkomaille.

Valitse tässä sitten eduskuntavaaleissa vuonna 2012 itsellesi joku puolue joka ajaa nimen omaan SINUN etuasi. Vastakkainasettelun aika ei ole ohi, herra tagman !