Kauheata! Olen aikoihin elänyt. Tietokoneeni mykistyi enkä päässyt heti aamuhorteessa nettiin - päivittämään statustani. On erittäin tärkeätä lapsen innolla raportoida reaaliaikaisesti vatsan toiminta ja muut joutavuudet. Erityisen tärkeätä olisi ollut keksiä tällekin päivälle jokin nokkeluus. No, päivän mittaan tyydytän vastaanottavaista, aivopestyä mieltäni normaali tiedotusvälineillä (huom. harhaanjohtava nimi), joita viimeistään työpaikkani postiluukusta purkautuu Moottori- lehdestä Trendiin ja Perussuomalaiseen saakka. En tiedä kuka tuon Soinin lehden sinne on tilannut, mutta media ei ole missään muodossa olevaisen harmiton peili. Se näet ohjailee pelottavan tehokkaasti ihmisten mielikuvia, haluja, töitä ja toimia. Häikäilemättömin bisnesmotiivein ohjatun median tehtävä on kasata isännilleen runsaasti hilloa aivopesulla, joka saa yksilöllisyyden nimiin vannovan kansan kuolaamaan sokeana massana mitä tahansa ”kultaista vasikkaa”. Tässä menossa Hitlerin propagandakoneistokin vaikuttaa säälittävältä puuhastelulta. Joukossa on tietysti tuo Soinin lehti, joka senaattorien (hakkaraisten) lukumäärän kasvaessa saa yhä enemmän veronmaksajilta lehdistötukia. Eikä missään muussa puoluelehdessä ole ainakaan enempää asiavirheitä.
 
 Minulla on pari tutkijaystävää, jotka ovat yhtä mieltä siitä, että ihminen on aivo- ja aistitoiminnoiltaan ja hermostoltaan niin alkeellinen apinalauma, että se on lapsellisilla, tunnekuohuja nostattavilla iskulauseilla, filminpätkillä ja ääniefekteillä talutettavissa hymy huulilla vaikka helvettiin. Tuo helvetti on tietysti elämäntapamme, jota paratiisina meille markkinoi sarjafilmien sankarit, missit, formulakuskit, tosi- tv tähdet ja Nykäsen puolisot. Poliittista eliittiä unohtamatta; sekä  kauheista kamalimpia – näitä nallewahlrooseja. 
 
Mutta vielä minäkin rikastun, ostan urheiluauton, teen tyttäreni koulun kokoisen omakotitalon, matkustan Kauko - Itään kunnes viimeinenkin ajatuksentynkä aivoistani on kaavittu. Mutta ostan, ostan ja ostan – olen rikas, kaunis ja seksikäs.
 
Todellisuudessa olen vaikutuksille altis idiootti ja näin maailman paras. Eikä tätä elämäntapaa kukaan kritisoi, ei edes näiden tee-se-itse filosofien” älymystö”. Suurimpana messiaana tällä rappion alttarilla surffailee tämä Pekka Himanen, joka luennoi omakotitalon hinnalla  suurempaa paskaa kuin kymmenen ”sarasvuota” yhteensä. Ennen kuuntelen humalaista mökinukkoa sonnanluonnin ohessa. Jopa hän tietää paremmin kuin nämä papeiksi naamioituneet bisnesmiehet kuinka maailma makaa, ja mikä on maailman tila. Eikä kriiseistä pahin suinkaan ole finanssikriisi.
 
Tuleeko mieleen mikä se voisi olla?