Uudenkaupungin hämärillä kujilla keskustellaan kiivaasti sananvapaudesta : yksi pitää vahtia ja kaksi keskustelee. Ennen kuin kukaan ehti sitä (sananvapautta) toteuttamaankaan, suut yritettiin tukkia joka taholta. Koko örvellys alkoi siitä, kun erään lautakunnan listalta oli korkean, lipevän virkamiesjohdon ja ikivanhan puheenjohtajan toimesta poistettu oleellisia asioita. Ja joku lautamiesparka sitten kyseli niiden perään !

Toisin sanoen: Se henkilö (virkamies ), joka vaati nöyrää käytöstä luottamusmiehiltä tämän episodin jälkeen JÄRJESTI ITSE KOKO ONGELMAN. Poliisit ja työsuojelupiiri kuuluivat hänen taktiikkaansa siksi, että uudet vaaleilla valitut luottamusmiehet pysyisivät ruodussa.

Harvoin näkee noin fanaattista virkamiestoimintaa oman kaupunkinsa eteen. Välillä ihmetyttää, että joku tekee pelkällä kuukausipalkalla noin paljon kaupungin puolesta. Myönnettävä se on, että myös tulosta on tullut. Molemmin puolin viivaa.

Lopuksi haluan todeta, että mökkikuntani (entisen kotikaupunkini) printtilehti julkaisee vain hyviä uutisia. Pysyy ihmiset hyvällä tuulella. Jos haluaa lukea tapahtumia "julkisivun takaa", voi käydä verkkolehdessä. Näin ihmiset pysyvät myös varuillaan. Eletään kuitenkin arvaamattomia aikoja.

 

P.S anteeksi nyt, että olin niin tosissani.....