Romanian ulkoministeri antoi julkilausuman, jossa totesi, että esim. Italia kasvattaa nyt ulkomaalaisvastaisuuta, kun karkoittaa heidän mustalaisensa takaisin kotiin. Aika ovelaa. Varsinkin kun tietää miten vähemmistöjä Romaniassa kohdellaan. Vielä ovelampaa on siirtää vastuu meille muille eurooppalaisille, ihan noin vaan. Oliskohan jo aika Olli Rehninkin tutkia missä oikein mennään!

Itse aion nyt ryhtyä (muiden muassa) Suomessa ajamaan rekisteriin puoluetta, joka ottaa tosissaan ainakin Suomen harjoittaman ulkomaalaispolitiikan, kuten tiedätte tämän "sosiaalitantta"- perusteisen. Ruotsalainen Kansanpuolue tulee olemaan erityinen silmätikkuni, Vihreät myös, vaikka itse olen maan ensimmäisen vihreän puolueen perustajajäsen ja ekologisti, jonka aatteen Vihreä liitto on hylännyt.

Samalla haluan tuoda julki, että Timo Soini, joka on uskonnoltaan katolinen ja abortin VASTUSTAJA  ja vaikka mitä, on myös perussuomalainen VALHE.  Hän aikoo ovelasti rasistikortilla kahmaista maahanmuuttokriittisten äänet, mutta tulee toimimaan vanhojen puolueiden tapaan. Eli hän ei tule toimimaan niin kuin antaa ymmärtää. Itse ymmärrän antaa ääneni protestiksi puoluevallan vastaisuudelle.