NUKKUVIEN PUOLUE KASVAA TAAS.

Jos minä jätän tilinpäätöstietoni kiinteistöyhtiöstämme lähettämättä kaupparekisteriin, saan sieltä alle puolessa vuodessa kovan ukaasin laiminlyönnistäni. Kerran näin pääsi käymään. Kun Kansallinen Kokoomus, valtion erityissuojelussa oleva järjestö, "unohtaa" vastaavat paperit, ei Kaupparekisteri reagoi mitenkään. Parempien ihmisten puolue jätti vuoden 2005 tilinpäätöstiedot lähettämättä, puhumattakaan vaalivuoden 2007 tietoja, joiden olisi pitänyt olla viime vuoden elokuussa yleisessä tiedossa. Ilman julkista sanaa ei olisi tapahtunut mitään. OLISKOHAN VIRASTOSSA POLIITTISIA NIMITYKSIÄ ?

Alkaa vaikuttaa siltä, että maamme puolueet ovat jotain rahanpesupaikkoja. Niin härskejä ovat tämän vuoden uutiset heidän varainhoidostaan olleet. 

Yrittäkääpä itse perustaa puolue, huomaatte että näillä on kätyrit Oikeusministeriössäkin. Suurennuslasilla haetaan varmasti jokin muotovirhe ettei Kokoomus, Keskusta tai joku muu "lainsäätäjäjengi" saa kilpailijoita. On ne puoluetuet kaikkine piilotukiaisineen sen verran suuria rahoja. Mutta kun mikään ei riitä:  on korruptoitava myös liike-elämää mukaan !

Alan jo voida pahoin, kun näen nuo iänikuiset puolueiden kannatuspalkit TV:ssä. Meitä aivopestään koko ajan luulemaan, että puolueilla olisi vielä jotain merkitystä. Eniten olen pettynyt Vihreisiin, joiden puoluetuki tulisi lailla luovuttaa sitoutumattomille yhdistyksille, jotka yrittävät eduskuntaan. Niin huonosti he hoitivat "vihreän sanomansa" Perussuomalaiset hoitavat itse itsensä hajaannukseen, jolloin puoluetuki menee uudelleenjakoon vanhoille puolueille.

Mutta vanhoja puolueita hoidetaan kuin "mafiajärjestöjä". Ne eivät vaaranna mitään. Korhonen jatkaa varmasti, lyödäänkö vetoa ? Vain yksi Korhonen syrjäytettiin tällä kertaa ja se on Vasemmistoliiton loppu. Ei "kettutyttö"- Arhinmäki ole uskottava...