Vihreälle liitolle puuhataan kaiken aikaa kilpailijaa, mutta Vihreä liitto torppasi yhdistysrekisteriin menevän uuden porukan  liian paljon "vihreänä" eli heitä muistuttavana nimenä. Uuden Vihreän puolueen kärkinimiin kuuluva Ville Rantanen sanoi, että mikäli rekisteröityminen ei onnistu, käytämme kuitenkin nimeä Vihreä puolue, ja rekisteröidymme esimerkiksi nimellä "He Eivät Antaneet Meidän Nimetä Tätä Vihreäksi Puolueeksi Ry"

Nuorella herraporukalla riittää yritystä.

Mutta on porukassa vallankumoushenkeäkin. Vai mitä mieltä olette ryhmän toisen aktiivin, Antti Nylenin ajatuksista: " Kapitalismi tulee ruumiiseen. Moderni kapitalismi valmistaa ruumiille tarpeita ja addiktioita - se tekee ruumistamme kuluttajia. Kuluttaja ruumiimme ei tyydyty mistään, vaan sen tulee alati työskennellä ja tavoitella yhä enemmän. Talouden tulee aina vain kasvaa. Lopulta ihmisen ruumis on orja, joka ei omista itse itseään. Tragedian surullinen huipentuma on siinä, että moderniuden voima on tuomittu ja pakotettu väkivaltaisuuteen ympäristöään ja toisia elollisia kohtaan"

Kaunopuheisesti muotoiltu. Itselleni tuossa ei ole uutta. Vuonna 1988 kirjoitimme Suomen ensimmäisen tosi vihreän ohjelman "Varsinais-Suomen Vihreiden Tavoiteohjelma", josta nuo ajatukset löytyvät. Mukana ohjelmatyöryhmässmme oli tuolloin mm. professori Urpo Harva ja kirjailija Pentti Linkola. Ohjelmaa painettiin Turun yliopiston laserpainolla 500 kpl ja niitä saa kirjastoon tilaamalla.

En ole tuohon uuteen vallankumoukselliseen "vihreään" ryhmään liittymässä, menen muualle. Nuoria ja tiedostavia älykköjä on sielläkin. Voin myös tehdä ehdotuksia puolueohjelmaan. Muusta en niin välitäkään enää näillä aamuilla.