Arvovaltaiselle puolueen hallitukselle

 

Olen kunnianhimoinen, monenkirjavaa elämää viettänyt vanheneva rauhaton etumies. Haluaisin vaginaisen työpaikan rekisteröidystä puolueesta; aatteella ei ole niin väliä, eihän sillä oikeasti ole. Palkkatoiveeni on noin 6000 euroa kuussa eikä tehtäväkuvalla ole niin väliä, kunhan kaikki sosiaaliset kulut maksetaan yhteiskunnan varoista. Toivotalkoot ovat erityisen lähellä sydäntäni - ja koska haluan työskennellä ihmisten parissa, piirisihteerin paikka olisi vallan mainio vallasvirka minunlaiselleni vallattomalle uneksijalle, joka on toiminut piirimyyjänäkin. Toki jokin muukin kenttätyö kelpaa, kunhan voin tehdä sitä kotoa käsin ja hiilidioksidipäästöni korvataan voimassaolevalla kilometrikorvauksella.

 

Toimipisteeni saisi sijaita jossakin päin lounaista Suomea, koska puhun täkäläistä kieltä, uuskaupunkilaisittain vittuillen. Ymmärrän kyllä Savoakin, savolaisia en ensinkään. Olen myös sitä mieltä, että Vastakkain Asettelun Aika On Ohi. Ja sitäkin mieltä olen, että Turussa vietetään työväenpuolueen saattohoitojuhlia, koska ”uusi työväenpuolue” perustettiin viime eduskuntavaalien alla.   

 

Osaan lähettää tietokoneella myös sähköposteja ja muutenkin kirjoitustaitoni on kohtalainen, mitä nyt joskus verbit heittelee ensimmäisestä kolmanteen persoonaan, subjektista riippumatta. Objektit kyllä hallitsen ja olen ehdottomasti subjektiivinen. Yhdyssanojen kanssa tulee myös joskus ongelmia: kerrankin kirjoitin vahingossa ”pari suhdetta on parempi” kuin ” parisuhde”. Mutta suullinen esitys toimii, kuten edellä totesin. Ja omatuntoni on puhdas vaikka mitä tapahtuisi. Olen ehdottomasti uskollinen puoluehallitukselle ja raportoin heti kaikesta mahdollisesta ruohonjuuritason demokratiapyrkimyksistä. Erityisesti tarkkailen vaikuttamaan haluavia nuoria, joita on huolestuttavasti päässyt mm. Uudenkaupungin kaupunginhallitukseen.

 

  Kyllä sitä joka jätkä haluaisi työskennellä valtion turvaamissa puolueissa, mutta ani harva niin mielellään kuin minä. Siellä kun ollaan suojassa oikeilta työpaikoilta, vaikka valtionvelkaa lisäämällä. Erityisesti minua viehättää politiikassa noiden musketöörien periaatteet. ” yksi kaikkia ja kaikki yhtä vastaan”.