Aarno "Loka" Laitinen irvailee usein Iltalehden kolumneissaan "päivystävistä dosenteista", joilla on  varma mielipide asiaan kuin asiaan. Tämä ammattikunta kutsutaan aina tiedotusvälineisiin, kun jotain merkittävää pitäisi sanoa, siis sanoa, ei välttämättä olla oikeassa. Eihän ekonomistit lamaakaan osanneet Suomessa ennustaa. Valtionvarainministeri (Kok) oli vielä uunompi, kun "uskoi" ettei lama tule koskemaan Suomea.

Nähty on, että koskee Suomea muuta maailmaa enemmän. Näin vähällä maisterijärjellä maatamme hallitaan.

Mielidosenttini (desanttini) on Palkansaajien Tutkimuslaitoksen johtaja, valtiotieteen tohtoriksi kansantaloustieteestä väitellyt JAAKKO KIANDER. Siinäpä on asiallisen oloinen mies, ei hymyile, ei hötkyile, on habitukseltaan  luotettavampi kuin Kemiön entinen kirkkoherra. Aamu Tv:ssä hän sanoi ettei ATK:n lakko paljon kansantalouden perusteita heilauta, muutamassa päivässä kaikki taas on ennallaan. Hän ei aamulla edes uskonut mihinkään lakkoon...

No, lakko alkoi, ja arvatkaapa uskonko siihen etteikö muka kansantalous tästä kärsi ! Onko tilanne nyt lähtökohtaisesti haasteellinen, kuten tavataan sanoa ?

(ehkä neuvottelut sittenkin jatkuvat?)