Joku sanoi kerran, että vaalirahoitus- siis demokratian rahoittaminen - on laillista, jopa hyödyllistä toimintaa. Niin varmaan, koska se johti Nova Groupin konkurssiin. Konkurssista hyötyy aina joku, nyt varmaan juristit. Mutta mitä nyt näytellään, kun Merisalo on koko ajan ykkösuutinen Tiuransa kanssa. Jotain käsittämätöntä varmaan, koska Jarmo Korhosen (kepu. pettää aina) uskotaan kerrankin puhuvan totta. Tilanne ei siis voi olla normaali. Jopa Demarien Piia Viitanen on vaatinut Kataista selvittämään tilannetta. Kyse on siis Tiuran loikkausaikeesta, jota ei tapahtunut !

Kun ei kerran loikannut, ei loikannut. Entä sitten, jos Merisalo sanoo, että meinasi loikata. Onko jo mediakin menettänyt järkensä. Ykkösuutisissa kulkee hyvin pukeutuneita, hyvinvoivan näköisiä puoluetuki-ihmisiä, jotka ovat toinen toistaan salaperäisemmän näköisiä ja antavat käsittämättömiä lausuntoja. Minusta tuntuu, että näen unta… poliitikkorobotteja kulkee salkku kädessä kaikkialla.

 

Miksi Merisalo on edelleen ykkösuutinen ? Miksi Tiura ei loikannut keskustapuolueeseen? Tai siis miksi meinasi loikata, ja jos aikoi, miksi Merisalo ja Turbo- Korhonen ja Tiura ovat asiasta eri mieltä ? Niin, siis oliko Tiura aloitteellinen vai ei ? Pitikö Tiurasta tulla Nova Groupin ikioma ministeri? Pian kaikki ratkeaa. Tätä jännitysnäytelmää seuraa koko maailma, Afganistanissa on tulitauko tämän takia, Al Quaida on luvannut laskea Tiuran ilmoitukseen mennessä aseensa.

 

Hei, onko tämä enää uskottavaa? Joudummeko antamaan raha-asiamme noiden käsiin?