VMP

Jos politiikkamme nykyiset ja entiset edustajat esiintyisivät Facebookissa sloganeillaan, en kyllä klikkaisi ”tykkään” ministeri Stubbin sloganille ”Vittu mitä paskaa”. Sen sijaan hengessä klikkasin tykkään-nappulaa silloin, kun Simon tyttöystävä, nykyinen vaimo kantoi eduskuntaan rintanapin ”Vittu haisee hyvältä”. Asianomainen elin on noussut puheenaiheeksi tuon tuosta. Sen ympärillä kiertyy monenlaisia muitakin puheita. Myös persujen linnankutsuboikotin peruste liittyy aiheeseen. Kaikki tuntemani homot suhtautuvat kunnioittavammin naisiin kuin nämä homofoobikot, joille nainen on pelkkä jalkoväli. Homofobiaa sairastavat vain ne, jotka eivät aivan varmasti tiedä omaa suuntautumistaan, vaan pelkäävät salaa mielensä perukoilla itse olevansa homoja. Siksi he suhtautuvat hyvältä haisevaan elimeen kuin se olisi naisen ainoa osa.
Ihmisen suurin sukupuolielin on pään sisällä. Foobikkopersuilla ei ole ilmeisestikään sellaista elintä lainkaan. Miesten muusta toiminnasta voidaan päätellä, että kalloluitten alta löytyy enimmillään pieni hermokimppusolmuke, joka ylläpitää perustoimintoja, kuten syömistä, lyömistä ja muuta vastaavaa. Oikeasti heidän suurin sukuelimensä siis kuuluu sarjaan ”vittu mitä paskaa”. Ainoa yhtymäkohta terveisiin elimiin on, että kalloluitten alla aina seisoo.
Koska muualla jo kyllin on jauhettu valelääkärikohinaa, jätän aiheen tässä väliin. Valehommia kun tekevät monet muutkin. Itse esimerkiksi olen esiintynyt pirullisena ja työteliään tonkivana toimittajana jo 40 vuotta. Oikeasti olen äärimmäisen laiska mutta mukava mies, ja vain esiinnyn vittumaisen ilkeänä tyyppinä, olen siis valevittumaine ja ahkera.
Myös muualla valehdellaan. Maassa on muutamaa runsaslukuisampi määrä kaljakuppiloita, joiden kantakaljaveikot  törkeästi valehtelevat joko olleensa, olevansa tai hakevansa töitä, vaikka ovat aina olleet täysin kyvyttömiä minkäänlaiseen tekemiseen.
Ja ihan pikkuisen epäilen, että Ike on jotenkin huijaamalla onnistunut hankkimaan naistenmiehen maineen, ties minkälaisilla valevehkeillä. Isä Mitrokin on luultavasti kovempi karju. Karjusta päästäänkin joulupakinaan eli kolumniin, koska tästä pitää semmoinenkin tulla. Jouluun kuuluu olennaisena osana esimerkiksi joulupukki. Koska joulu on tänä vuonna ajallisesti lyhyin mahdollinen, suosittelen että pukinhommat hoidellaan kotona jo aatonaattona, tai viimeistään aattona ennen joulusaunaa. Ei sitä nimittäin jaksa enää jouluaterian jälkeen, kun kinkku, lanttulaatikko, rosolli ja muut joulupöydän antimet painavat miehen syvään ähkyyn, haisee sitten miten hyvältä tahansa se.
Toivotan kaikille mukavaa joulua, homofoobikoille antoisaa tonttutanssia

HARRI KUMPULAINEN

  http://www.radiorobinhood.fi/ohjelma/kulttuurikeskustelua-sherwoodin-pusikoissa 

( Harria ja ehkä meitä muitakin voi kuunnella: "Kulttuurikeskustelua Sherwoodin Pusikoissa"- sarjassa !)