Minua tarkemmin ympäristöasioita seuraavat tahot ovat sanoneet, että Paula Lehtomäen kaudella kansalaiset suojelevat luontoa ympäristöministeriltä. Kun viisaat ja kaukonäköiset ihmiset yli 70 vuotta sitten saivat aikaan ensimmäiset kansallispuistot, niistä taisteltiin yksityisten kansalaisten voimin. Nyt meillä on ministeri, joka edeltäjistään poiketen on aktiivisesti heikentänyt suojelua.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on saanut kokea viehkosti hymyilevän ministerin toimet  kouriintuntuvammin.  Rouva ministeri ajaa kiihkeästi lainmuutosta , jonka jälkeen Pallastunturin kansallismaisemaan saisi vanhan tilalle rakentaa moninkertaisesti suuremman hotellin parkkipaikkoineen ja muine härveleineen. Lakimuutos voi olla vaarallinen ennakkotapaus! Yht` äkkiä jokapuolella rakennetaan erämaat umpeen.

Jos uuden hotellin rakentamiseen ei käy kansallispuiston ulkopuolinen alue muutaman kilometrin päässä, ei ympäristöministerin asia ole ajaa lakimuutosta, jonka avulla muuten laittoman suuren hotellin rakentaminen sallittaisiinkin - olkoonpa edunsaajana vaikka Laplands Hotels. Se on Lapin suurin matkailuyritys.

Mitenkäs ne Keskustan vaalitukiaiset taas menikään. Kysyttiinkö kansansuosikki Lehtomäeltä mitään? Paula tulee muuten Uuteenkaupunkiin ilmeisesti puolustamaan kansallispuiston laajennushanketta. Ukilaiset haluaisivat mieluummin kalastuspuiston, kai ? Turvatakseen elinkeinojaan.