Erilaisista tiedotusvälineistä on kuultu elinkeinoministeriön energia-asioita johtavan ylijohtajan kaksoisroolista. Kiehtoisi kovasti tietää  sellainen asiakokonaisuus kuin Suomen energiantarve. Tämä Turunenhan on ollut tärkeässä roolissa, kun hallitusherroille on esitelty  tieto, jonka pohjalta ydinvoimapäätöksiä ollaan tuomassa eduskuntaan.

Se nyt on sivuseikka, että hän on saanut lähes 100 000 euroa kokouspalkkioita Outokumpu Oy:n hallituksen kokouksista.

Olen monien hengenheimolaisten tapaan epäillyt tuota valtavaa perusvoiman tarvetta, jota nyt hehkutetaan. Energiankäytön tehokkuudella saataisiin asiantuntijoiden mukaan yllättävän paljon aikaan. Taisto Turunen oli radihaastattelussa hiukan sitä mieltä, että energiansäästöllä ei saa mitään aikaan, vaikka niitä on ollut tutkimassa kansainvälisesti arvostettuja asiantuntijoita. Miksi Taisto ?

Alatte tietysti myymään ydinsähköä muualle Eurooppaan. Onhan Fennovoiman suurin osakas saksalainen energiajätti Eon. Outokumpu tietysti saa edullista sähköä, kun on hankkeessa mukana. Me muut jännitämme minkälaisen voimalan aiotte tehdä, toimiiko se, ja muuta pientä.